JukkaTuunanen Karjalasta Kajahtaa

AEP-virus

Oletko koskaan kaivannut olla maassa, missä et ole koskaan ollut? Oletko kokenut selittämätön ikävän, joka polttaa sydämessäsi ja kuiskaa korvaan; matkusta sinne.  Oletko koskaan halunnut olla maassa ja ihmisten seurassa, jotka rakastavat sinua, kunnioittavat sinua ja haluavat sinun parastasi.  Se on surullinen tosiasia, että useimmat ihmiset eivät ole tyytyväisiä Suomessakaan,  keitä he ovat, missä he ovat ja mitä he tekevät päivittäin.  Monet eivät tiedä, miksi he ovat olemassa tai mikä on heidän tarkoitus tässä elämässä. Koska tästä on kiusallista puhua, useimmat ihmiset pitävät vain keinotekoista hymyä ja peittävät itsensä. 

Miksi useimmat ihmiset yrittävät sitten paeta omista synnyinmaistaan tai paeta haavemaahan? Monet yrittävät paeta siirtymällä paikasta toiseen, ylittää autiomaat, meret ja  löytää uusi luvattu maa ja parempi elämää muualta. Onko USA, Saksa, Ruotsi, vai Suomi parempi?  Onko Angele Merkel Euroopan äiti Theresa? Onko Suomi kultakaivos? Toiset ovat jättäneet kaiken; uskontonsa, kulttuurinsa ja tulleet ei-kenenkään-maalle, haavemaahan. Kutsun tätä paikkaa I-Landiksi. Täällä I-Landissa olet omillasi. Tämä on piilopaikka, johon voit vetäytyä kun yrität paeta nykyisestä elämästä.  Tämä I-Land on paikka, joka vuotaa hunajaa ja maitoa. Tämä on I-Land on maa, jossa rikastun ja tulen onnelliseksi.

Itse asiassa ihmiset ajaa liikkeelle ero Jumalasta. Raamatussa, joka on yksi vanhimmista kirjoista ihmisyydestä, kerrotaan ensimmäisestä maailmanlaajuisesta pakolaisten kriisistä, Baabelista. Ihmiset antiikin maailmassa olivat kääntäneet selkänsä Jumalalle  ja ihmiset päättivät rakentaa massiivisen kaupungin ja tornin, joka ulottuisi taivaaseen saakka. He halusivat näyttää, kuinka ihminen voi elää ilman Jumalaa. Mutta Jumala ei arvosta ihmisen ylimielisyyttä ja hajotti ihmiset kaikkialle maailmaan.  Mutta ihmiset eivät ottaneet opiksi. Uusilla asuinpaikoilla piti rakentaa vielä suurempia kaupunkeja, vielä korkeampia torneja, aivan kuten tänäkin päivänä. 

Samalla ihminen täytti sisällään olevan tyhjiön uskonnolla.  Useimmat uskonnolliset ihmiset ajattelevat, että ne palvelevat Jumalaa, vaikka todellisuudessa he vain seuraavat ihmisten perinteitä ja omaa kulttuuriaan. Siksi ihmisen harjoittama uskonto ei ole ratkaisu, se on ongelma.  Budha ei luonut budhalaisuutta, Muhammed ei luonut islamilaisuutta, Jeesus ei luonut kristillisyyttä; ihmiset loivat uskonnot. Eurooppalaisista ei koskaan tule arabeja, aasialaisia ​​tai afrikkalaisia, joten kaikki noissa kulttuureissa syntyneet uskonnot ovat ikuisesti sodassa keskenään. 

Kun ihmiskunta hylkäsi Jumalan säännöt elää rauhassa toinen toistensa kanssa, kunnioittaa toinen toistaan ja rakastaa toinen toistaan, tuohon tyhjiöön tuli diktatuuri ja uskonnonharjoittaminen. Tämä kaikki myrkytti ihmisen. Kaikille elämän alueille - seksiin, rahaan, valtaan, luotiin meitä piinaava virus. Rakkaus korvattiin himolla, ilo ilkeydellä,  tasapuolinen jakaminen hamstraamisella, hallitseminen diktatuurilla ja pakottamisella. Kaikesta tästä tuli AEP-virus; Ahneus, Ego ja Pelko. Ahneus haluaa meidän aina saavan enemmän kuin tarvitsemme ja minulle enemmän kuin muille, ego on pakkomielle omistaa ja hallita muita. Pelko lamauttaa meitä, koska pelkäämme, että meitä ei rakasteta, jäämme köyhiksi, olemme unohdettuja, hylättyjä, elämämme diktatuurin alla.

Miksi Ihmisiä tulevat Suomeen? Heitä ajaa omassa maassaan vallitseva AEP-virus.  Kun ihan tarkasti katsellaan niitä maita, joista pakolaisia lähtee, on tuo AEP-virus muodostunut epidemiaksi. Siitä on tullut uusi maailmaa vaivaava pandemia. Mikä neuvoksi? Rakentaa uusia uskonnollisia monumentteja (Helsinkiin?)  vai ohjata ihmisiä elävän Jumalan tahtomaan elämänmalliin. Me ihmiset koetimme parantaa tuon viruksen arabikeväällä, vallanvaihdoilla, aseistamalla kapinallisia ja tuomalla sotajoukkoja. Halusimme korvata pahan hallinnon hyvätahtoisella diktatuurilla, kuten ex-pääministeri Tony Blair totesi.

Viisaaksi lopuksi: I-Land, unelmiesi maa on löydettävissä. Tämä I-Land, haavemaa, löytyy sisäisestä muutoksesta. Vain löytämällä elämäsi tarkoituksen, voit elää missä maassa tahansa onnellisesti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat