Yritysten pride-väriset logot

Tässä avoin kirje niille yrityspäättäjille, jotka ovat muuttaneet logonsa tällä viikolla pride-väreihin.

– Pikkaisen ihmettelin logonne muuttamista pride väreihin. Eihän siinä tietysti mitään, jos muutatte asiakkaidenne algoritmit, hakusanat, uudelleenohjaukset jne sillä tavalla, että jos esim. yrityksenne mainoksen klikkaa nainen, niin seuraavaa naisille suunnattua mainosta ei voi nähdä, ennenkuin mies on klikannut. Tasa-arvo meinaa nääs tasa-arvoa. Yksi klikki naisille, yksi miehille. Algotrimit on siis muutettava tasa-arvoiseksi. Myös meille heteroille.

Hyvä on kysyä myös, kuinka tämä pride viikko ajaa esim miesten tasa-arvoa? Huoltajuuskiistat menee 90% naisten eduksi, avio/avoliitossa oleva mies ei voi osallistua päätökseen tekeekö vaimo arbortin vai ei. Se voidaan tehdä puolisolta salaa. Kuinka Seta ja pride viikko tekee tasa-arvotyötä esim. juuri noissa asioissa? Ei mitenkään. Kuinka pride viikko on huolissaan homomiesten lastensaanti ongelmasta. Miehille ei tietääkseni voi tehdä keinohedelmöityshoitoja. Meillä ei ole lakia, joka mahdollistaisi sijaissynnyttäjät. Se siitä tasa-arvosta.
Kuinka pride viikko ajaa esim tällä viikolla islaminuskoisten naisten/miesten asiaa maassamme. Suomessakin heitä asuu 40-50.000.  Islamin mukaan homouden harjoittaminen tarkoittaa kuolemantuomiota. Kuinka tämä tasa-arvoisuus näkyy kulkueissa ja banderolleissa? Tai kuinka islamin miehen oikeus ottaa 4 vaimoa ja 40 sivuvaimoa tukee tasa-arvoa?  Mitä pride viikko tekee noiden úsein lapsena naitettujen tyttöjen eteen? Suomessakin on monia miehiä, joilla on järjestettyjä vaimoja. Voisin toki jatkaa luetteloa vaikka kuinka pitkälle, mutta jääköön tähän. Siis tasa-arvo Setan ja priden mukaan ei merkitse mitään todellista tasa-arvoa vaan heidän tasa-arvo on yhden asian tasa-arvo.

Se mitä pride viikko väittää tekevänsä ei ole lainkaan totta. Tämän viikon pääteema on muuttaa translaki sellaiseksi, että 12-vuotias ja siitä ylöspäin  saa itse päättää onko mies vai nainen. Nykyisen lain mukaan ihmisen tulee olla täysi-ikäinen. Voitko kuvitella, että alle 18 ei voi ostaa tupakkaa, käydä äänestämässä tai ostaa olutta, mutta on tarpeeksi viisas päättämään että sukuelimeni tai rinnat pois ja tilalle jotain muuta.

Se että kirkko mukana on grande katastrofi. Seta pyrkii muuttamaan säännökset sellaiseksi, että kirkko joutuu vihkimään homo/lesboparit. Ruotsissa kävi näin ja Suomi tulee perässä. Minun näkemykseni mukaan kirkkoa johtaa Seta ei Jumala. Mutta koska en kuulu kirkkoon ei asia sen syvemmin hetkauta.

Mielestäni tällä viikolla Finnairin, Fazerin ja kaikkien muiden tulisi olla omia itseään. Olemalla oma itsensä edistää tasa-arvoa kaikkien parhaiten.

JukkaTuunanen1
Sitoutumaton Joensuu

Antifasisti, antisemitisti, antirasisti.... Vuorovaikutusyrittäjä, Joensuu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu